Stingray Brava devient Stingray Classica. 

Le meilleur de la musique classique à la demande.
Partout et en tout temps, regardez les plus beaux concerts de musique classique, opéras et ballets du monde entier. Laissez-vous porter par des performances magistrales sur vos appareils favoris ou à la télévision.

 

 

 

Braam Assurantiën

stingray-brava-partner-braam-Asurantien.jpg

Het verzekeringspakket van uw koor of orkest in goede handen!

 

Even kort voorstellen. Braam Assurantiën BV is hét intermediair voor al uw schadeverzekeringen. Tot onze klantenkring mogen wij onder andere meer dan 500 koren en orkesten rekenen, voor wie wij op basis van een collectiviteit de verzekering verzorgen. Dit aantal groeit wekelijks, steeds meer koren weten de weg naar ons kantoor te vinden.

De voordelen voor u?

  • Een voor uw koor op maat gesneden pakket, dus uitsluitend de verzekeringen die voor u van toepassing zijn.
  • Een extreem uitgebreide dekking, zoals u deze nergens anders vindt!
  • Een vlijmscherpe premie.

 

Twee voorbeelden van verzekeringen:

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Een vereniging kan niet zonder bestuur. Vaak zijn dit mensen, die als vrijwilliger hun vrije tijd opofferen om de vereniging van dienst te zijn. Het komt echter steeds vaker voor, dat deze vrijwilligers in hun privé-vermogen worden aangesproken voor fouten, welke zij als bestuurslid hebben gemaakt. Een onmisbare verzekering voor iedere vereniging, die zuinig wil zijn op haar vrijwilligers.

De premie voor deze verzekering bedraagt € 75,00 op jaarbasis.

Instrumentenverzekering

Deze verzekering biedt dekking tegen schade aan instrumenten en apparatuur, welke het gevolg is een van buiten komend onheil, in welke vorm dan ook. Daar waar reguliere verzekeraars een beperkte dekking bieden, wanneer de verzekerde goederen zich buitenshuis bevinden, bieden wij de genoemde uitgebreide dekking op iedere willekeurige plaats binnen Nederland. Dus ook tijdens het transport.

De premie voor deze verzekering bedraagt 11‰ van de verzekerde waarde op jaarbasis, exclusief kosten en assurantiebelasting.

 

Geïnteresseerd? Neem voor details contact met ons op of kijk op www.braamassurantien.nl/koren-en-orkesten/ voor meer informatie.

 

 

Contactgegevens:

Tel. 0599 618 901
E-mail: info@braamassurantien.nl

Bezoekadres:

Noorderdiep 522
7876 EC Valthermond

Correspondentieadres:

Postbus 3
9580 AA Musselkanaal